Social & Job Market

CordiBaix impulsa la cooperació entre el teixit empresarial i l’economia d’iniciativa social.

  

SOCIAL MARKET web

 

Les Empreses, els Centres Especials de Treball i diverses Organitzacions del Territori van tenir un espai de Coneixença i Cooperació que va generar relacions i col·laboracions entre el teixit empresarial i l’economia d’iniciativa social.

 

CordiBaix va promoure complicitats per tal de generar ocupació de qualitat i iniciatives socioeconòmiques innovadores.

 

 

Sant Joan Despí , 15 de juny de 2018.

El passat 15 de juny la Federació CordiBaix va desenvolupar el Social & Job Market, una Jornada sobre Responsabilitat Social Empresarial  que va posar en valor la gestió socialment responsable de les empreses i la seva contribució a aconseguir mercats laborals més integrats i amb un major nivell d’inclusió social.

Al “Social & Job Market” es van trobar 32 empreses, centres de treball i institucions que van compartir models de bones practiques, i van poder exhibir els seus productes, serveis i activitats empresarials. La mostra va afavorir l’intercanvi empresarial entre els participants i va establir el canal per trobar possibles col·laboradors, socis o inversors.

El desenvolupament de la Jornada, així com el seu format va permetre teixir un networking de complicitat entre les empreses i organitzacions, en un espai que va afavorir l’intercanvi d’informació i coneixement de l’activitat econòmica de cada participant així com l'establiment de relacions amb persones que comparteixin interessos professionals comuns.

El “Social & Job Market” va propiciar que es materialitzessin propostes per generar ocupació de qualitat i iniciatives socioeconòmiques innovadores que jugaran un paper transformador de la societat.

Una de  les estratègies clau que CordiBaix porta a terme per a realitzar la seva activitat com a entitat social prestadora de serveis, és la comunicació i el treball en xarxa amb totes les administracions públiques, entitats socials i empreses privades que hi ha a la comarca del Baix Llobregat.

Des de CordiBaix fomentem espais d’intercanvi que generen sinergies i col·laboracions entre empreses, entitats i administracions i la Jornada de Responsabilitat Empresarial Social & Job Market s’engloba en aquesta línia d’actuació de la nostra federació.

Com a federació comarcal, CordiBaix està present en diferents comissions i grups de treball per debatre i vetllar pels drets de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental i aconseguir recursos i serveis que garanteixin aquests drets com a ciutadans. La nostra participació a aquestes plataformes ens permet difondre la nostra activitat, compartir i debatre models de treball i impulsar conjuntament accions que siguin garantia d’èxit a nivell de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental.

El “Social & Job Market”  organitzat per CordiBaix va ser una magnifica oportunitat per augmentar la visibilitat de tots els participants i millorar la xarxa de contactes comercials i així generar negoci dins d'ella.

Imatges de la Jornada

Networking

Programa

Serveis i Productes

Participants

One thought on “Social & Job Market

  1. Estudi DAW, és un Estudi de Disseny Gràfic, que treballa, entre d’altres, en diversos projectes socials del tercer sector, aportant el seu granet de sorra, per fer d’aquesta una societat més justa i igualitària per tots i totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.