Networking d’Ocupació

Networking d’Ocupació pel Sector d’Hoteleria i Restauració: Speed Dating & Matching

Des de la  Federació CordiBaix hem programat juntament amb el Club de Responsables de RRHH d’AEBALL / UPMBALL  una sessió dirigida a Responsables de RRHH del sector de l’hoteleria i la restauració.

Es tracta d’una sessió per apropar el món empresarial i el col·lectiu de persones amb discapacitat, per promoure la inserció laboral d’aquestes persones i facilitar als Responsables de RRHH el contacte amb els candidats que poden cobrir les seves demandes de treball.

A la sessió Speed Dating & Matching cada Responsable de RRHH realitzarà 10 entrevistes personals, amb aquelles persones que més es puguin adequar als perfils professionals que necessitin.

Per a una millor adequació dels perfils dels candidats, contactarem personalment amb les empreses inscrites per a que ens indiquin les seves preferències en els perfils professionals, segons les seves necessitats.

 

Agenda 11 de Juliol de 2014

HORARI: De 9,30 a 12,00 hores.
LLOC: HOTEL SB Plaça Europa de L’Hospitalet  de Llobregat

9:30 h.

Benvinguda a càrrec de la Sra. M. Rosa Fiol, Director General d’AEBALL/UPMBALL, i el Sr. Enric Net, President de laFederació CordiBaix.

Vídeo presentació del Programa Incorpora: Programa d’intermediació laboral que combina les necessitats del teixit social i empresarial d’una manera òptima, perquè l’èxit de la integració laboral estigui garantit. Alícia García, Prospectora i Orientadora Laboral de CordiBaix.

Com es construeix un èxit: Selecció de perfils per competències. Pla de suport i seguiment a la contractació. Experiència d’inserció a una empresa ordinària. Alícia García, Prospectora i Orientadora Laboral de CordiBaix i Jordi Palou, Gerent del Restaurant Can Palou

Avantatges per a les empreses quan contracten persones amb discapacitat: Tipus de contractes, bonificacions per a la contractació, RSC.  Manuel Ruiz, Assessor Legal de CordiBaix

Precs i preguntes.

 

10.45 h

Speed Dating & Matching:Networking de Responsables RRHH / Possibles candidats –

25 entrevistes personals de 3 minuts cadascuna(s’adequaran segons les necessitats de cada empresa).