Social & Job Market

Social & Job MARKET

15 de juny 2018 ÀREA SERVEIS A LA PERSONA. Avinguda de Barcelona, 41. Sant Joan Despí

proves titol2

Una de  les estratègies clau que CordiBaix porta a terme per a realitzar la seva activitat com a entitat social prestadora de serveis, és la comunicació i la relació estreta amb totes les administracions públiques, entitats socials i empreses privades que hi ha a la comarca del Baix Llobregat.

Fomentem espais d’intercanvi que generen sinergies i col·laboracions entre empreses, entitats i administracions. Com a federació comarcal, CordiBaix està present en diferents comissions i grups de treball per debatre i vetllar pels drets de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental i aconseguir recursos i serveis que garanteixin aquests drets com a ciutadans. La nostra participació a aquestes plataformes ens permet difondre la nostra activitat, compartir i debatre models de treball i impulsar conjuntament accions que siguin garantia d’èxit a nivell de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental.

 

Per aquest motiu el proper 15 de juny desenvoluparem una Jornada de Responsabilitat Empresarial a Sant Joan Despí amb la participació dels agents socioeconòmics del territori.

CordiBaix oferirà un espai de Coneixença i Cooperació que fomenti les relacions i col·laboracions entre el teixit empresarial i l’economia d’iniciativa social per tal de promoure complicitats que permetin generar ocupació de qualitat i iniciatives socioeconòmiques innovadores que juguin un paper transformador de la societat.

 

La Jornada de Responsabilitat Empresarial al Baix Llobregat i Espai d’Intercanvi entre Empreses i Centres Especials de Treball amb mostra de productes i serveis de cada participant, s’anomenarà Social & Job MARKET.

 

Al “Social & Job Market” trobareu uns models de bones practiques, una oportunitat per a adquirir nous coneixements i per a crear sinèrgia amb altres entitats econòmiques del territori.

Oferirem a les Empreses i als Centres especials de Treball un espai reservat per a poder exhibir una mostra dels serveis i/o productes de la seva activitat empresarial, de manera que es pugui realitzar un intercanvi profitós per a totes les parts que participaran a la Jornada.

 

La mostra servirà per compartir, per teixir un networking de complicitat, per crear més comunitat que pugui oferir als seus membres la possibilitat de desenvolupar-se com a persona amb un lloc de treball, un espai on dinamitzar l’activitat econòmica i on obtenir beneficis conjuntament amb la resta.

 

CordiBaix vol oferir un espai que permeti donar a conèixer l’Empresa o el Centre Especial de Treball així com els productes o serveis de la seva activitat econòmica, i trobar possibles col·laboradors, socis o inversors. Volem afavorir l’intercanvi d’informació i contactes així com l’establiment de relacions amb persones que comparteixin interessos professionals comuns.

És una oportunitat per augmentar la visibilitat de tots els participants i millorar la xarxa de contactes comercials i així generar negoci dins d’ella.

 

PROGRAMA S&J MARKET

 

 

INSCRIPCIÓ A LA JORNADA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.