elfar.cat. Article d’Opinió del President de CordiBaix

Enric Net 1

 

 

La generació d’oportunitats al territori

ENRIC NET.

President de CordiBaix.

 

El proppassat dia 15 vam celebrar un esdeveniment que vam anomenar Social &Job Market. Va ser la primera edició i donats els resultats, no serà l’última. És missió dels diferents agents socials d’intervenir sobre el territori per a crear les circumstàncies adients que permetin crear l’espai socioeconòmic en el qual podran desenvolupar la seva activitat i complir la seva missió.

Des de Cordibaix entenem que sense la celebració d’actes i activitats que propicien l’entesa entre les empreses, la sinèrgia i les economies d’escala, tenim més difícil d’assolir la nostra missió, la d’oferir a les persones amb discapacitat i/o trastorn mental l’oportunitat de desenvolupar-se de forma plena a través del treball.

Hi va haver una època, que en alguns casos encara continua, que les entitats i les persones sense gaires recursos havien de viure de la caritat i de pidolar. Ara no. Moltes entitats tenim clar que sense una intervenció sobre el territori i les seves institucions no assolirem el canvi que requereix la nostra societat.

És per això que vam muntar aquest esdeveniment, on van assistir una trentena d’empreses i institucions interessades en compartir i fer negoci, única manera de generar un lloc de treball que tingui un mínim de continuïtat. Va ser un èxit i les valoracions rebudes són encoratjadores. Les empreses i entitats es van conèixer entre elles i van fer contactes. D’aquesta forma transformem la societat.

Des de Cordibaix prepararem una segona edició amb més empreses que puguin comprar els serveis de les empreses socials i complir amb la seva Responsabilitat Social Corporativa i amb els requisits de la Llei general de drets de les persones amb discapacitat i de la seva inclusió social.

 

La generació d'oportunitats al territori. Article d'opinió a elfar.cat

 

Elfar juny18

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.