Qui som ?

 

 

CordiBaix  és  la  Federació  d’Entitats  de  les  Persones  amb Discapacitat  i/o  Trastorn  Mental  del  Baix Llobregat. 

CordiBaix es va constituir l’any 1987 i en l’actualitat te associades una trentena d’entitats  del Baix Llobregat,  que  es  dediquen a  l’atenció de les persones amb discapacitat.

 

 

La nostra finalitat…

Aconseguir la normalització i integració plena del col·lectiu de persones amb discapacitat i/o trastorn mental, garantint l’exercici de drets en igualtat de condicions de totes les persones.

 

 

 

 

Volem…

Vetllar per la plena integració de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental en la nostra societat, potenciant la seva autonomia i la participació activa en la vida social, política, cultural i econòmica.

 

 

Treballem…

 

 

AMB LES ENTITATS
Assessorant i oferint suport integral a les entitats en el desplegament de serveis i activitats per a persones amb discapacitat i/o trastorn mental.


AMB LES PERSONES

Oferint un servei de proximitat que doni resposta a les demandes que les persones amb discapacitat, familiars i/o qualsevol persona puguin tenir en relació a la discapacitat.

 

AMB LES EMPRESES
Fomentant la igualtat d’oportunitats i la participació activa al mercat laboral de les persones amb discapacitat. Assessorant en Responsabilitat Social Empresarial.

 

AMB ELS AGENTS SOCIALS
Sensibilitzant i reivindicant la implicació dels agents socials i econòmics envers la normalització de la situació de les persones amb discapacitat a la comarca. Impulsant l’anàlisi i l’estudi de les necessitats i demandes de les persones amb discapacitat.