Ofertes de treball

Des d’aquest servei es pretén fomentar i garantir l’accés, la presència i la permanència de les persones amb discapacitat al mercat laboral ordinari i protegit en funció de les seves necessitats i potencialitats específiques, però sobretot amb una base territorial, de concertació i de realització d’itineraris de professionalització.

 

Per ser usuari/a de CordiBaix i poder optar a les ofertes de feina has d’enviar el teu Curriculum a laboral@cordibaix.org i demanar entrevista.

 

Si vols trobar feina...

PORTAL EMPLEO CORDIBAIX

Per ser usuari/a de CordiBaix i poder optar a les ofertes de feina has d’enviar el teu Curriculum a laboral@cordibaix.org i demanar entrevista.

Mitjançant les entrevistes personalitzades realitzem una avaluació de les aptituds i capacitats individuals, potenciem la conscienciació de les pròpies competències personals i professionals i facilitem l’assessorament i orientació sobre els recursos per a la recerca de feina.
Comptem amb una borsa de treball amb ofertes específiques per a persones amb discapacitat de diferents perfils professionals.
El Servei d’inserció Laboral és un servei d’intermediació laboral de referència a la Comarca del Baix Llobregat tant per a les persones amb discapacitat com per a les  empreses. Aquest servei destaca perquè dona resposta integral a qualsevol persona indiferentment del tipus de discapacitat que tingui (intel·lectual, física, sensorial, trastorn mental i/o pluridiscapacitat i/o intel·ligència límit).
Els requisits per a formar part de la Borsa de treball són per una banda, tenir reconegut un mínim de 33% de discapacitat segons certificat de la Generalitat de Catalunya i/o una incapacitat permanent total. I per altra banda, estar inscrit a qualsevol oficina del SOC com a demandant d’ocupació.