Contractar persones amb discapacitat i trastorns de la salut mental

Servei d'Intermediació Laboral de CordiBaix

Des de Cordibaix oferim ofertes de treball de qualitat i gestionem la intermediació laboral amb una àmplia base de dades de persones treballadores qualificades i competents, de diferents perfils professionals que s'ajusten a les demandes del teixit empresarial. Des de Cordibaix, també prestem assessorament sobre les diferents subvencions i incentius existents per a la contractació de persones amb discapacitat.

Des de la nostra federació per a persones amb discapacitat oferim suport en tot el procés de selecció, disseny i adaptació dels llocs de treball a desenvolupar a l'empresa, amb un acompanyament en el procés d'incorporació al lloc de treball a l'empresa.

 

Avantatges de contractar a la teva empresa persones amb discapacitat

A Cordibaix tenim una clara finalitat i missió; connectar persones amb discapacitat o trastorns de salut mental i empreses que busquen talent per a la seva activitat econòmica. Si busques fer créixer la teva empresa, a Cordibaix et posarem en contacte amb el personal que necessites.

 

 

Aquí us facilitem algunes de les bonificacions per a la contractació a les que les empreses es poden acollir per bonificar-se quan es contracti persones amb discapacitat amb la reforma laboral del mes de març de 2022.

Bonificacions a la Seguretat Social a treballadors amb discapacitat

 

 

 

 

 

Llei General de la Discapacitat

 

La LGD reconeix els drets de les persones amb discapacitat i assigna a les administracions públiques el paper de garantir la igualtat d'oportunitats, accessibilitat i no discriminació en qualsevol àmbit de la vida, inclòs el laboral.

Quan la teva empresa, per motius excepcionals, té més de 50 persones treballadores i actualment no pot respondre a la Llei General de Discapacitat (LGD), ha d'aconseguir un Certificat d'Excepcionalitat que acrediti que l'empresa en aquests moments no pot complir el 2% de persones treballadores amb discapacitat a la plantilla, exigit per la llei.

 

 

 

Servei d'Intermediació Laboral de CordiBaix

Contacta i informa't sobre el nostre servei d'intermediació laboral

 

Fem de la intermediació laboral per a persones amb discapacitat la nostra millor eina per fer que la teva empresa incorpori el talent que demana i necessita per seguir creixent, alhora que oferim oportunitats laborals reals i de qualitat per a aquelles persones amb algun tipus de discapacitat o trastorns de la salut mental.