Networking d’Ocupació Face2Face a Castelldefels

ÈXIT ROTUND DE PARTICIPACIÓ AL NETWORKING DE CASTELLDEFELS ON VAN PARTICIPAR 14 EMPRESES I 86 PERSONES AMB DISCAPACITAT.

 

Cordibaix juntament amb l´Ajuntament de Castelldefels, van realitzar amb gran èxit el  NETWORKING  D´OCUPACIÓ amb la participació de  14 empreses i 86 persones amb discapacitat participants. Durant l'esdeveniment  els assistents van realitzar breus entrevistes de selecció per a cobrir les 45 ofertes reals de feina que s'havien publicat.

L'acte realitzat a la  Biblioteca Ramon Fernàndez de Castelldefels va comptar amb la participació del President de Cordibaix, el Sr. Enric Net,  l'Il·lma. Sra. Alcaldessa de Castelldefels, María Miranda,  la Sra. Eva López, Regidora de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació i la Sra.  Ana María Quesada,  Regidora de Serveis Socials i Dependència, de l’Ajuntament de Castelldefels, que van agrair i felicitar  de manera reiterada i entusiasta les iniciatives que, com aquesta aposten per a la inserció de persones amb discapacitat dins el Territori.

L'esdeveniment va comptar amb l´experiència d´èxit de l´empresa  Bauhaus com a model de bones pràctiques per la inclusió laboral d´aquestes persones.

Un cop finalitzades les intervencions institucionals es va desenvolupar l´Speed Dating, que consisteix en fer entrevistes breus de selecció,  i que els participants de manera molt professional van fer amb les 14 empreses assistents per a cobrir les ofertes reals dels  20 perfils professionals diferents, es van realitzar de manera exitosa, del que ja ens van informant de futures insercions.

Les empreses participants com ara Accent Social; Cavall de Cartró, SLDiswork; EmiserExpressate Group; Fem CetGrupo Social ONCE; Grupo Sifu; Interserve; Ndavant, SL; Norauto, SA; Randstad Fundación; Selectiva i Servitelco, molt implicades, també van  donar les gràcies per  la implicació dels organitzadors  en esdeveniments com aquest i, que els proporcionen de manera rapida i  exitosa futurs professionals per a treballar a les seves empreses. Algunes ja ens han informat que en breu alguns candidats/ -es formaran part de la seva organització.

Les persones assistents, després dels nervis inicials, van complir amb rigor i professionalitat les entrevistes de 2 minuts amb les empreses amb les que tenien cita prèvia. Uns a altres es donaven suport en cada nova entrevista. Van ser moments molt entranyables i de suport antre ells.

Les empreses que van col·laborar com Amigables, Bauhaus , Imperfect,Secot, Sinergia , Psicosedna i Fundació Randstad  també ens van mostrar el seu agraïment i recolzament en futures edicions, que repetirem l´any que ve en una altre població del Baix Llobregat.

L'esdeveniment va complir amb escreix  l'objectiu d'apropar el món empresarial i el de les persones amb discapacitat i promoure la seva inserció laboral.

Esdeveniments com aquests contribueixen, sens dubte, a posar en valor la gestió socialment responsable de les empreses implicades  i la consecució de mercats laborals més integrats i amb un major nivell d’inclusió social.

Des de CORDIBAIX agraïm la col·laboració i participació tant de l´Ajuntament, Empreses i les persones participants i col·laboradores  pel bon desenvolupament de l'acte.

Us deixem imatges de la Jornada

EMPRESES PARTICIPANTS:

 

 

EMPRESES ASSISTENTS: