elfar.cat. Article d’Opinió del President de CordiBaix

Enric Net 1

 

 

Generar l’escenari

ENRIC NET.

President de CordiBaix.

 

 

Fa temps que pensem en les persones amb discapacitat i amb trastorn mental. En els seus drets i com facilitar-ne l’exercici efectiu, d’una forma senzilla, entenedora, pràctica i que tingui impacte. Se’ns ocorren moltes coses, i entre elles, ens torna un i altre cop la idea de la comunitat, de la col·laboració, de la confluència d’interessos i del benefici mutu.

Som del tercer sector, no calen més paraules, però volem jugar amb les grans empreses, les que aporten valor a l’economia i que per tant aportaran valor a l’economia social. Volem jugar amb les institucions que cerquen el benestar a través d’aquesta visió comunitària, de compromís amb la societat i els propis valors. D’aquesta manera creem el cercle, les persones, les entitats que donen servei, les empreses i les institucions.

La nostra és una vocació que va néixer particular i que s’ha convertit en comunitària. Estem a punt de començar un nou projecte, el Social  & Job Market. Un mercat d’intercanvi entre competències demanades i competències ofertades, entre adaptació a les normatives i la possibilitat de fer-ho d’una forma proactiva i inserida dins de la política empresarial i el seu ideari.

Es tracta d’una activitat emmarcada en unes experiències positives amb bones pràctiques al darrere i que permetran un intercanvi, un “networking” entre els diferents actors en el camp laboral reunits ex profés per a l’ocasió. Participaran les diferents Administracions Públiques, el teixit empresarial i l’economia d’iniciativa social, amb les persones que poden i volen treballar per oferir a la comunitat els seus valors i capacitat de treball i l’organització de CordiBaix.

N’esperem molt, els canvis són lents, però no deixarem de perseguir els nostres ideals, pel Dret al Treball. Per això creem els espais per a l’intercanvi. Us ho anirem explicant.

 

Generar l'escenari. Article d'opinió a elfar.cat

 

elfar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.