Distintiu Etiqueta Responsable

CordiBaix en el marc de la Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya ha estat distingida amb l’Etiqueta Responsable, que reconeix el compromís d’empreses i organitzacions en la seva gestió socialment responsable.

Distintivo Núm: 2017-050274

  etiquetaResponsable

 

“Dar ejemplo no es la principal manera de influir sobre los demás; es ¡la única manera!” - Albert Einstein
responsable_300ppp-271x300     QR CATALA CORDIBAIX   QR CASTELLA CORDIBAIX

L’Associació +Responsables té com a objectius la difusió i la sensibilització vers la Responsabilitat Social, la solidaritat, l’educació en valors i el desenvolupament responsable a través de la promoció de pràctiques justes.

Treballa pel foment de la Responsabilitat Social d’empreses i organitzacions, el consum responsable, la igualtat d’oportunitats reals i la cohesió social. Volem posar en valor l’activitat de les empreses i organitzacions que incorporen l’RSC, amb la finalitat de donar a conèixer, compartir i fomentar activitats i iniciatives responsables.

L’Associació +Responsables neix de les persones que integren Ingenieria Social SAL, amb l’objectiu d’anar-hi un pas més enllà i integrar activitats que apropin a la ciutadania, les empreses i les organitzacions els valors  per a un desenvolupament just, equitatiu i en equilibri amb l’entorn.

Espai web de l’Associació +Responsables on es presenten i posen en valor totes les empreses i organitzacions que ja han accedit a aquest distintiu, i on es fan públics els seus compromisos. Enllaç a la web MASRESPONSABLE- CordiBaix

CordiBaix + Responsable

 

logo_setmana_responsabilitat_social

La Setmana Responsabilitat Social és una iniciativa que neix l’any 2010, en ple període de recessió i contra tot pronòstic, però que any rere any ha anat creixent en participació tant empresarial com de l’administració pública, la qual cosa demostra clarament que la societat demana canvis. Tant les empreses com les administracions han de sumar-se i liderar aquest canvi cap al desenvolupament sostenible.

Objectius de la Setmana de la Responsabilitat Social

Promoure la gestió ètica i el desenvolupament sostenible de TOT el teixit empresarial, l’administració i el tercer sector, arribant fins a la ciutadania.
Posar en valor a les empreses, que es regeixen pels paràmetres de la responsabilitat social i el desenvolupament sostenible.
Fomentar l’intercanvi d’experiències en l’àmbit de la RSC.
Facilitar les eines per implementar la RSC.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.