Reconeixements Implica’T

 

El proper 20 d’octubre, amb motiu de la Cloenda del seu 30è AniversariCordiBaix us convida a IMPLICA’T, acte de reconeixement al compromís i la implicació de les empreses i institucions per la inclusió laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental.

La missió de Cordibaix és aconseguir la normalització i plena integració del col·lectiu de persones amb discapacitat i/o trastorn mental, garantint el ple exercici dels seus drets i la seva qualitat de vida a través del treball.

Per a la consecució d’aquesta fita necessitem la implicació dels diferents agents socioeconòmics del territori, i des de la nostra Federació volem reconèixer el compromís d’empreses i administracions per fer un mon més just i solidari.

 

Programa Acte 20-10 CordiBaix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.