elfar.cat. Article d’Opinió del President de CordiBaix.

Enric Net 1

 

No ens cansarem de repetir-ho i ja n’ha fet trenta d’anys

ENRIC NET.

President de CordiBaix.

 

A CordiBaix no canviem el pensament ni les nostres creences cada dia. Ens adaptem al canvi i compartim amb moltes altres persones els nostres valors i la nostra missió. Volem arribar a ser un referent, i ja ho som. Compartim els valors de Solidaritat amb les persones que necessiten més atenció, el d’Igualtat de totes les persones, el de la Flexibilitat per adaptar-se a totes les situacions que requereixi el compliment de la nostra missió, l’Eficàcia que perseguim per no perdre el temps ni fer-lo perdre per tenir una bona actuació, el de la qualitat en tot allò que fem, el valor de la persona com a eix central del nostre treball, per i amb les persones, i el respecte a la diversitat, veritable fonament de la nostra forma de treballar.

Sense aquests valors no podríem demanar la col·laboració de les empreses i no distingiríem els esforços que fan les empreses per esdevenir més humanes, més properes, més socialment responsables. Elles són els nostres col·laboradors essencials sense les quals no podríem oferir un lloc de treball, la possibilitat de ser persona amb tots els drets a través de l’oportunitat que significa un lloc de treball.

Per a mostra-ho gràficament, hem preparat una exposició, Objectiu Ítaca, que es podrà veure primer al Consell Comarcal i després a diversos ajuntaments de la comarca. Esperem que serveixi per mostrar aquest vincle entre l’entitat que facilita i dóna suport, l’empresa que ofereix el millor que té, l’oportunitat i la persona que es realitza a través del seu esforç.  Ho direm ben alt, sense la comunitat i la complicitat no hi haurà el futur que volem.

 

http://elfar.cat/not/19446/no-ens-cansarem-de-repetir-ho-i-ja-n-rsquo-ha-fet-trenta-d-rsquo-anys/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.