Article. Diari de la Discapacitat

 

 

 
 

186 persones amb discapacitat i trastorn mental del Baix Llobregat van trobar feina l’any 2020 a través de Cordibaix

 

74 contractacions es van fer a l’empresa ordinària

 

 

Tot i els 3 mesos de confinament i la pandèmia viscudes l’any passat, un total de 186 persones amb discapacitat i trastorn mental del Baix Llobregat van trobar feina gràcies a la tasca del Servei d’Inserció Laboral de la Federació d’Entitats de Persones amb Discapacitat i/o Trastorn Mental del Baix Llobregat (Cordibaix).

Les persones usuàries de CordiBaix varen poder optar a les més de 454 ofertes i 912 llocs de feina de les diferents empreses i sectors d’activitats, gràcies a la gran tasca de prospecció realitzada i a la confiança de les empreses amb el Servei d’Inserció Laboral de la federació.

De les noves contractacions, 74 d’elles es van fer van per empresa ordinària, 29 d’elles van ser contractes indefinits i gairebé 30 han estat contractacions de més de més d’un any. Moltes de les persones contractades continuen encara actives i treballant.

 

Podeu llegir l’article al Diari de la Discapacitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.