NETWORKING D’OCUPACIÓ A CASTELLDEFELS

UN  16%  DE  LES  PERSONES  PARTICIPANTS  HAN  ESTAT  CONTRACTADES  AL NETWORKING  DE  CORDIBAIX  A  CASTELLDEFELS  ON  VAN  PARTICIPAR  14 EMPRESES  I  79  PERSONES 

 

 

Federació Cordibaix, entitat sense afany de lucre que treballa amb persones amb discapacitat i/o trastorn mental del Baix Llobregat, juntament amb l´Ajuntament de Castelldefels, va realitzar amb gran èxit de participació i de contractacions al NETWORKING D’OCUPACIÓ on van estar presents 14 empreses i 79 persones participants amb discapacitat

Durant l’esdeveniment els assistents que van realitzar breus entrevistes de selecció per i ofertes reals, de les quals s’han cobert més del 16% de les mateixes amb perfils de consergeria, recepcionista, control d’accessos, auxiliar al viatger per aeroport i estació de tren i expendedor de benzinera, atenció al client i neteja, entre d’altres.  Aquestes contractacions són en la seva majoria a jornada completa i de mitja i llarga durada, amb idea de continuïtat.

 

Algunes de les persones candidates continuen a hores d’ara realitzant entrevistes de selecció per a incorporar-se amb posterioritat amb les empreses participants i contractants per entrar com a Borsa de feina per a futures vacants i possibles suplències.

Les empreses participants s’han mostrat complagudes per la jornada, per l´alta participació i per la professionalitat i compromís manifestades per les persones candidates i per l abona organització de l mateixa. També ens transmeten que va ser altament profitosa i que participaran en altres possibles convocatòries de Networking.

L´acte realitzat a la Biblioteca Ramon Fernàndez de Castelldefels va comptar amb la participació del President de Cordibaix, el Sr. Enric Net, l´Il·lma. Sra. Alcaldessa de Castelldefels, María Miranda, la Sra. Eva López, Regidora de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació i la Sra. Ana María Quesada, Regidora de Serveis Socials i Dependència, de l’Ajuntament de Castelldefels, que van agrair i felicitar de manera reiterada i entusiasta les iniciatives que, com aquesta aposten per a la inserció de persones amb discapacitat dins el Territori.

L’esdeveniment va comptar, també, amb l´experiència d’èxit de l´empresa Bauhaus com a model de bones pràctiques per la inclusió laboral d’aquestes persones.
Un cop finalitzades les intervencions institucionals es va desenvolupar l´Speed Dating, que va consistir en fer les entrevistes breus de selecció, i que els participants de manera molt professional van fer amb les 14 empreses assistents, que eren les següents: Accent Social; Cavall de Cartró, SL; Diswork; Emiser; Expressate Group; Fem Cet; Grupo Sifu; Interserve; Ndavant, SL; Norauto, SA; Randstad Fundación; Selectiva i Servitelco, totes elles molt implicades.

Les persones assistents, després dels nervis inicials, van complir amb rigor i professionalitat les entrevistes de 2 minuts amb les empreses amb les que tenen cita prèvia. Uns a altres es donaven suport en cada nova entrevista. Van ser moments molt entranyables i de suport entre ells.

Les empreses col·laboradores com ara Amigables, Bauhaus, Imperfect, Secot, Sinergia, Psicosedna i Randstad Fundación també ens van mostrar el seu agraïment i recolzament en futures edicions, que segur repetirem l’any que ve en altra població del Baix Llobregat.

L´esdeveniment va complir amb escreix l´objectiu d´ apropar el món empresarial i el de les persones amb discapacitat i promoure la seva inserció laboral.
Esdeveniments com aquests contribueixen, sens dubte, a posar en valor la gestió socialment responsable de les empreses implicades i la consecució de mercats laborals més integrats i amb un major nivell d’inclusió social.

Des de CORDIBAIX agraïm la col·laboració i participació tant de l´Ajuntament, Empreses i les persones participants i col·laboradores pel bon desenvolupament de l’acte i per les insercions realitzades.

Hi ha una frase de l’acte de Face 2 Face que resumeix perfectament aquesta experiència per a la inserció de persones amb discapacitat: “No hem de tenir les mateixes capacitats, però sí les mateixes oportunitats”

 

   

   

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.