#cordibaixesquedaacasa #cordibaixsequedaencasa

 

#cordibaixesquedaacasa

#cordibaixsequedaencasa

 

Des de CORDIBAIX i sota el hastag de #Joemquedoacasa, #Totsortiràbé i #cordibaixesquedaacasa us volem agrair a totes les persones usuàries la vostra responsabilitat de romandre a casa, i aquelles que esteu treballant,  donar-vos l’enhorabona, també, per la vostra actitud per oferir-nos aquests serveis mínims que són tan necessaris en aquests moments.

 

També donar les gràcies a totes les empreses demandants de candidatures per a la seva contractació el més aviat possible, o bé  quan tota la situació del CORONAVIRUS quedi normalitzada.

CORDIBAIX segueix oferint teletreballant tot el suport a les persones i les empreses que sol·licitin els nostres serveis. El personal tècnic garanteix el suport i seguiment informant cada dia dels canvis en temes de confinament, recursos disponibles com a ciutadans i com a treballadors i per accedir a tota aquella informació que s’actualitza de manera constant i que pot ser-vos  d’utilitat.

Els recursos de què disposem són, entre altres, el nostre servei de Whats App diari i correu electrònic per a dubtes i problemes, i ofertes laborals, així com el portal de feina de CordiBaix;  un grup tancat de Facebook per a totes les persones usuàries (CordiBaix Laboral) on, a més d’informació, les persones van incloent fotos, dibuixos … i tot allò que els ajuda a quedar-se a casa, i amb els quals hem  creat  vídeos per a suport social mutu.

 

Mantenim actualitzades les nostres xarxes socials:

https://www.facebook.com/CordiBaix/

https://twitter.com/CordiBaixFedera

linkedin.com/in/federació-cordibaix-2bb47228

https://www.youtube.com/channel/UCaKJB4YV7o9Fa_ZOdRmX6ag

https://www.instagram.com/cordibaixfederacion/

https://cordibaix.portalemp.com/

 

Per donar continuïtat als programes de l’entitat i a l’acompanyament als usuaris/es que participen a  l’entitat s’ habilitat una plataforma, una Aula Virtual per a impartir les formacions i orientacions on line, per tal que la persona usuària pugui seguir el seu itinerari d’inserció laboral i millori totes les seves habilitats i competències que augmentin  la seva ocupabilitat.

http://moodle.cordibaix.org/

La nostra primera formació és sobre habilitats socials i comunicació, englobant aspectes com l’autoconeixement i autoestima, la gestió emocional, l’empatia, assertivitat, entre altres competències.

 

 

 

 

 

Gràcies de nou,

EQUIP DE CORDIBAIX

 

 

Aqui us deixem els videos que hem editat amb totes les aportacions que ens han arribat

 

CordiBaix es Queda a Casa 1

 

CordiBaix es Queda a Casa 2

 

CordiBaix es Queda a Casa 3

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.