elfar.cat. Article d’Opinió del President de CordiBaix

Els joves són el futur

ENRIC NET.

President de CordiBaix.

Els joves són el futur de la nostra societat. Creiem en una societat diversa i inclusiva. Una societat en un món més sostenible, amb plena autonomia de les persones, amb poder de decisió, i possibilitats reals de feina. Sense feina no pot haver-hi una inclusió real a la comunitat. Ho hem dit molts cops, i des de CordiBaix no ens cansarem de dir-ho.

Però també fem, ja que sense acció no hi ha respostes, sense acció no hi ha un lloc de treball. Per això, CordiBaix ha posat en marxa el projecte ‘Capacita’t’, un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya per reforçar l’ocupabilitat dels joves amb discapacitat o trastorn mental.  És una oportunitat que oferim als joves d’entre 16 i 29 anys i esperem aconseguir el 20% d’inserció. És un itinerari que ofereix formació homologada i professionalitzadora en “Operacions auxiliars de serveis administratius i generals”, orientació laboral personalitzada, pràctiques en empreses i acompanyament en la recerca d’un lloc de feina.

Ha de servir per combatre les desigualtats i el risc d’exclusió social. És un gra de sorra però és també la nostra contribució a una societat millor.

Els Joves són el Futur. Article d'opinió a elfar.cat

					

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.