Curs de gestió de riscos

 

Dins el Programa SIOAS (Servei Integral d’Orientació, Acompanyament i Suport a la Inserció de les Persones amb Discapacitat o Trastorns de la Salut Mental, del Departament de Treball ) desenvolupat a CordiBaix, es realitza un curs de gestió de riscos per als usuaris participants.

Al curs poden adquirir coneixements en prevenció de riscos laborals, ergonomia i higiene postural, extinció d’incendis, primers auxilis i gestió de risc mediambientals, aplicant la teoria adquirida a través de pràctiques grupals.

Considerem que tenir coneixements en l’àmbit de la prevenció de riscos és universal i aconsellable per a qualsevol lloc de treball o objectiu professional.

Aquesta setmana estem posant en pràctica els coneixements adquirits de primers auxilis.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.