Networking Face 2 Face

 

ÈXIT ROTUND DE PARTICIPACIÓ AL NETWORKING D’OCUPACIÓ DE SANT JOAN DESPÍ ON VAN PARTICIPAR 20 EMPRESES I 83 PERSONES.

 

Cordibaix juntament amb l´Ajuntament de Sant Joan Despí, el passat divendres 14 de juny, van realitzar amb gran èxit el NETWORKING D’OCUPACIÓ amb la participació de  20 empreses i 83 persones amb discapacitat.

L’acte que es va desenvolupar al Centre Cívic Antoni Gaudí de Sant Joan Despí va comptar amb la participació del President de Cordibaix, el Sr. Enric Net, el Sr. Alex Medrano Tinent d’alcaldia. President de l’Àrea de Serveis a la Persona i la Sra. Míriam Espert, Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Joan Despí , que van agrair i felicitar  de manera reiterada i entusiasta les iniciatives que, com aquesta aposten per a la inserció de persones amb discapacitat al Territori.

Es va desenvolupar la Xerrada “Salut Mental en Entorns Laborals” emmarcada en el Programa Ocell de Foc Fanal del Baix de CordiBaix i presentada per Maite Cortés, Rubèn Rabadán i Kevin Dannenberg que va presentar el video “ Yo Acepto lo que tengo, que nos es lo que soy” de Rubén Damas.

L’esdeveniment va comptar amb la Sra. Isabel Jiménez i la Sra. Marta Villagrasa de l’Empresa Luz Solidaria, i el seu Programa Luz Inclusiva que van compartir amb tots i totes les assistents el seu model de Bones Pràctiques. Luz Inclusiva és un Centre Especial d’Ocupació que té com a objectiu impulsar la incorporació de persones amb discapacitat al mercat ordinari laboral a través de la capacitació professional al sector energètic i impulsar la transició energètica a empreses de qualsevol sector i mida. Amb el compromís de reinvertir els beneficis de Llum Inclusiva en projectes socials vinculats amb la inserció social i laboral de persones amb discapacitat i altres fins socials.

Després d’un petit refrigeri es va desenvolupar el Networking d’Ocupació amb Entrevistes Breus de  selecció.  La sala on es va desenvolupar el Face 2 Face es va quedar petita en algun moment de la Jornada per la gran assistència de persones i empreses.

Es van realitzar les entrevistes breus entre les persones participants i les empreses presents que disposaven de molts perfils per cobrir a les seves plantilles. Les persones van realitzar les entrevistes amb les empreses de manera molt professional, ja que moltes d’elles havien participat a un Taller d’Elevator Pitch realitzat per ASENCAT de manera que poguessin afrontar amb èxit les entrevistes.

Volem destacar que tant les persones com les empreses van quedar satisfetes del Networking celebrat ja que es van poder concertar entrevistes i fins i tot cobrir llocs de treball disponibles.

L’esdeveniment va complir amb escreix  l’objectiu d’apropar el món empresarial i el de les persones amb discapacitat i promoure la seva inserció laboral.

Esdeveniments com aquests contribueixen, sens dubte, a posar en valor la gestió socialment responsable de les empreses implicades  i la consecució de mercats laborals més integrats i amb un major nivell d’inclusió social.

Des de CordiBaix agraïm la col·laboració i participació tant de l’Ajuntament, Empreses i les Persones participants i col·laboradores  pel bon desenvolupament de la Jornada.

 

Empreses participants:

 

Compartim algunes fotos de la Jornada:

 

 

 

I fotos del Networking de  les Entrevistes :

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.