Dia de la Dona

 

 

El dia 6 de març Federació CordiBaix va realitzar una jornada en relació amb el 8M, on es va contextualitzar el que és la commemoració d’aquesta data, la importància de l’apoderament femení i la participació dels homes en el canvi social per a una igualtat més gran.

 

Es van realitzar exercicis grupals, des de l’àmbit vivencial, per debatre diferents estereotips de gènere, i finalment una activitat final on es van construir cartells/pancartes amb frases associades al 8M.

 

 

 

Agraïm la participació de totes les persones per construir un espai tan nutritiu i divers, en què vam poder construir discursos d’apoderament basats en el respecte i la igualtat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.