Jornada sobre inserció laboral de persones amb damb discapacitat: l’empresa com a peça clau

El President de CordiBaix va assistir a la Jornada sobre inserció laboral de persones amb discapacitat: l’empresa com a peça clau que es va desenvolupar el 22 de novembre a la UAB.

El Programa UABImpuls, que es desenvolupa conjuntament des del Servei d’Atenció a la Discapacitat – PIUNE, vol facilitar la inserció en el mercat laboral dels estudiants i graduats universitaris amb diversitat funcional, tenint en compte que, segons un estudi de la consultoria Leialta, el 81% de les empreses espanyoles segueix sense complir la Llei General de Discapacitat (LGD).
Aquesta jornada té com a objectiu la reflexió sobre les possibles causes del no-compliment de la LGD per part dels diferents agents implicats i la cerca d’estratègies per a millorar els resultats d’inserció en el mercat de treball ordinari de persones amb diversitat funcional.
La presentació de la jornada anirà a càrrec d’Elvi Vila, regidora d’Educació, Cultura, Salut Pública, Polítiques Intergeneracionals, Igualtat, Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Cerdanyola, i de Jordi Prat, director de la Fundació Autònoma Solidària. A la taula rodona participaran representants de Treball del món sindical i l’empresarial.
Intervencions de la taula rodona:
– Josep Vidal, director general d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya.
– Lluis Bahamonde, adjunt a Presidència i president de la Comissió de Sanitat de PIMEC.
– Ghassan Saliba, responsable de Cohesió Social de CCOO de Catalunya.
– Ramón Giró, expert en RSE-D i gestió corporativa en Diversitat / Discapacitat.

uab  whatsapp-image-2016-11-22-at-19-09-06-1 whatsapp-image-2016-11-22-at-19-09-06

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.