Ara que en fem 30

21 d’octubre 2016

 

El passat divendres 21 es va celebrar l’acte ARA QUE EN FEM 30, que és l’inici del Programa d’Actes que es realitzaran de cara a commemorar els 30 anys de Cordibaix al Baix Llobregat.

El president de Cordibaix, Enric Net, ha estat l’encarregat de presentar la nova imatge de l’entitat, així com els actes més destacats de la commemoració de l’aniversari.  El president també ha presentat la nova web, www.cordibaix.org, que presenta interessants seccions com ara ofertes de treball, un butlletí de notícies o la secció ‘Cordibaix educa’ en què es poden consultar, per exemple, cursos que organitza l’entitat.

Enric Net va ressaltar els principis i valors amb els que la federació està compromesa: Solidaritat, Igualtat, Eficàcia, Flexibilitat, Qualitat, Respecte a la diversitat, Persona i Superació.

Es va presentar La Campanya de Sensibilització “NOMÉS FALTES TU”  adreçada al teixit empresarial per fomentar la incorporació de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental al món laboral. S’han elaborat 4 vídeos amb persones usuàries del Servei d’Inserció Laboral de CordiBaix i empresaris que en algun moment han incorporat a la seva empresa una persona amb discapacitat.

 01 una oportunitat

02 treballadors capacitats

03 Si encara tens dubtes

04 Només faltes tu

05 Bonus: qui és discapacitat?

Moltes gràcies per l’assistència a totes aquelles persones que ens heu pogut acompanyar en aquest primer acte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.