L’empresa i els llocs de treball. 30 anys defensant els drets

Un lloc de treball es crea sempre i quan tingui una necessitat, una funció dins de l’estructura empresarial. Un treball té sentit si aporta, si afegeix valor als resultats empresarials. La persona amb discapacitat i/o trastorn mental té el dret a treballar com qualsevol altre, i ha de generar valor per l’empresa com qualsevol altre.

Sense aquesta visió integradora, la persona que tingui altres capacitats no serà del tot acceptada a l’estructura de l’empresa. Ens toca demostrar que genera valor, que és capaç. Que fa la feina encomanada al seu lloc, que pot oferir resultats i a més pot millorar el clima laboral.

Des de Cordibaix portem trenta anys defensant els drets de les persones. Amb la celebració d’aquest aniversari l’any vinent volem arribar a l’empresariat i als nostres usuaris, a les institucions i a les persones en general que tenen sensibilitat i sentit de pertanyença a una comunitat sense exclusions i que vol ser una comunitat unida i integrada en relació als seus membres.

El dia 21 d’octubre iniciarem el camí cap al juny del 2017 des de l’Area de persones de Sant Joan Despí cap a tota la comarca i presentarem el programa d‘actes. A l’acte del juny distingirem les empreses i institucions que s’han destacat pel seu compromís. Esperem que aquest periode ens ajudi a fer present a la societat aquest dret bàsic, el dret al treball i demostrar el valor que té per empreses i organitzacions.

enric-net-foto-petit

 

 

 

ENRIC NET.

President de Cordibaix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.