SPEED DATING Face 2 Face

CordiBaix amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, ha programat una sessió de SPEED DATING per apropar el món empresarial i el col·lectiu de persones amb discapacitat en recerca activa      de   feina. L’objectiu és promoure la inserció laboral d’aquestes persones i facilitar als Responsables de  RRHH   el contacte amb els candidats i les candidates que poden cobrir les seves demandes de treball.

L’acte, que es desenvoluparà el proper divendres 10 de Juliol a la BIBLIOTECA CENTRAL de Castelldefels, comptarà amb la presència d’Empreses de l’Hostaleria i la Restauració, i de candidats i candidates amb perfils professionals adequats al sector.

Cada Responsable de RRHH realitzarà breus entrevistes professionals amb candidats i candidates potencials que més es puguin adequar als perfils professionals que necessitin les seves empreses.

A més a més comptarem amb dues empreses que ens presentaran experiències d’inclusió laboral de persones amb discapacitat.

Organitzen:

Cordibaix

Ajuntament de Castelldefels

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.