ETV Col·laboració amb el programa Línea de Servei

CordiBaix disposa d’un espai mensual al Programa: Línia de Servei d’eTV – Llobregat Televisió per a les entitats federades.

Aquest espai és una interessant oportunitat per poder explicar la tasca que realitzen les Entitats i Institucions que treballen amb el col·lectiu de persones amb discapacitat i/o trastorn mental a la comarca del Baix Llobregat. L’espai reservat a CordiBaix al Programa Línia de Servei és el primer dimarts de cada mes a les 21:30 hores.

Disposem d’un espai de debat en el qual els representants de les entitats poden oferir la seva perspectiva de la situació del col·lectiu que atenen, de les necessitats que manifesten i els serveis que ofereixen. CordiBaix te com a finalitat la inclusió social de les persones amb discapacitat i treballa per aconseguir-ho.

El Programa Línia de Servei és un espai divulgatiu obert a tota la població, per a la nostra federació és important sensibilitzar la ciutadania envers les persones amb discapacitat i creiem que aquesta pot ser una bona oportunitat per a donar a conèixer les possibilitats de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental.

 

AEBALL i CORDIBAIX

 

Associació ASPRODIS


 

Associació FAREM


 

CORDIBAIX


 

Fundació CAVIGA


 

Escola TRAMONTANA i Centre Ocupacional MARQUET MOLINS