Networking Castelldefels 17 juny 2022

Aquest any i coincidint amb la commemoració dels 35 anys de CordiBaix el passat 17 de juny vam organitzar a Castelldefels una Jornada de Networking amb empreses que aposten per la inclusió laboral de les persones amb discapacitat i trastorn mental.

Hem volgut reconèixer el compromís i la implicació de les empreses per la igualtat d’oportunitats.

A la Jornada vam presentar el mapa interactiu amb la localització i la informació de cada empresa participant. El mapa és una Eina on els participants protagonitzen la recreació del territori. Es geolocalitzen i s’observen els nexes i la cooperació entre entitats i empreses que s’involucren amb la discapacitat.

 

 

Vam disposar d’un espai de Networking i Cooperació per fomentar les relacions i col·laboracions entre el teixit empresarial i l’economia d’iniciativa social per tal de promoure complicitats que permetin generar ocupació de qualitat i iniciatives socioeconòmiques innovadores que juguin un paper transformador de la societat.

El suport empresarial per al desenvolupament d’accions socials dóna compte del compromís que algunes empreses tenen amb la societat per tal d’aconseguir un món més just, amb mercats laborals més integrats i amb un major nivell d’inclusió social.

La Jornada es va desenvolupar a un espai immillorable el Restaurant Imperfect de Castelldefels, amb el que CordiBaix col·labora des de fa anys per la igualtat d’oportunitats i la lluita contra l’exclusió social.

Moltes gràcies a totes les empreses per participar!!

 

Si voleu veure el nostre mapa interactiu, feu click a MAPA EMPRESES CORDIBAIX

 

També us deixem imatges de la Jornada:

I un video Resum del Networking

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.